Funcionament

En aquesta pàgina hi trobareu tots els detalls sobre el funcionament de la botiga, agrupats en tres subapartats. Trieu quin dels tres voleu veure:

Condicions generals
Les preguntes més freqüents
Política de privacitat

Condicions Generals

La botiga de Jazz to Jazz realitza enviaments a tot el món. Si a l’hora de fer la comanda no trobeu el vostre país a la llista desplegable del formulari, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Tots els preus expressats a la web, contenen l’IVA

Les comandes arriben per correu. El preu de l’enviament es calcula tenint en compte el pes total de la comanda i el lloc del món on ha d’anar. Aquest càlcul es fa automàticament quan confirmeu la comanda. Aquestes són les nostres tarifes d’enviament:

Espanya Europa Resta del món
fins a 500gr. 5,50€ 10€ 18€
fins a 1000gr. 8,50€ 17€ 29€
fins a 2000gr. 9€ 25€ 46€

Podeu triar si voleu fer el vostre pagament amb targeta de crèdit, per PayPal, o per transferència bancària al compte que us indicarem. Un cop nosaltres haguem confirmat que el pagament s’ha fet efectiu, procedirem a fer l’enviament de la vostra comanda en les següents 36 hores (festius a part). Rebreu confirmació, per mail, de tot el procés.

No dubteu a contactar-nos per a qualsevol dubte o proposta: així, si heu de fer una comanda especialment gran, o voleu que s’envii a un país que no està a la llista actual, o bé voleu que l’enviament es realitzi per un altre mitjà (missatgeria, express, etc.) contacteu-nos i, junts, trobarem la solució que més s’adigui al vostre cas.

Jazz to Jazz SL pot modificar de manera unilateral i en qualsevol moment que es cregui convenient la configuració d’aquesta web, les condicions del servei i el seu contingut, així com eliminar, limitar o suspendre de manera temporal o definitiva, així com impedir l’accés als mateixos procurant informar l’usuari dels canvis a través del seu correu electrònic o bé a través de la seva publicació en la pàgina web, sempre que les circumstàncies ho permetin.

L’accés i posterior utilització de la web per part de l’usuari implicarà la seva conformitat expressa, plena i sense reserves, amb la totalitat del seu contingut i el seu funcionament.

Preguntes més freqüents

Haig d’estar registrat per comprar a Jazz to Jazz?

Per comprar a Jazz to Jazz no cal estar registrat, tot i que si us registreu no caldrà que mai més ompliu cap formulari. A l’hora de formalitzar la comanda se us demanarà si voleu obrir un compte d’usuari al nostre lloc: això us permetrà entrar a l’àrea El meu compte, on podreu veure les vostres comandes recents, així com la informació que ens heu donat i que podeu modificar en qualsevol moment.

Com poso productes al carret?

Per afegir un producte al carret, només heu d’anar a la pàgina del producte i prémer el botó Comprar. Podeu seguir voltant per la web al vostre ritme: quan decidiu fer la comanda, els productes que hagueu triat seguiran al carret, esperant la vostra confirmació. Podeu veure el contingut del vostre carret, en tot moment, a la dreta de la pantalla.

Puc fer canvis en el carret?

Sí, és clar. En qualsevol moment podeu afegir o treure productes del carret. Per canviar-ne el contingut només heu de fer clic a Veure el carret: se us mostrarà una llista amb els detalls de tots els productes que heu triat. Podeu fer els canvis necessaris en aquesta pàgina.

Com formalitzo la comanda?

Quan decidiu que és hora de fer la comanda (un cop ja hagueu afegit els productes que voleu al carret), només heu de fer clic al botó Finalitzar la compra. La pàgina que se us obrirà, conté un formulari que haureu d’omplir amb les vostres dades.

Què passa si vull que enviin la comanda a una adreça diferent de la de facturació?

Per defecte, l’enviament es fa a l’adreça de facturació: en cas que sigui diferent (per exemple, un regal), només ho heu d’indicar fent clic a la rodoneta verda, al costat d’on diu Adreça d’enviament. Aleshores se us desplegarà un segon formulari on haureu d’omplir les dades d’ on voleu que s’envii.

Tinc un cupó! Com el faig servir?

Quan feu la comanda veureu un missatge que indica on s’ha de posar el codi del cupó. Recordeu fer clic a Aplicar cupó perquè es tingui en compte!

El meu país no és a la llista! Què faig?

Vés a Contacte i envia’ns un missatge amb el teu cas. Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com podrem.

Puc saber quin és l’estat de la meva comanda?

Sí, encara que no estigueu registrats. Trobareu l’apartat de Seguiment de la comanda a mà dreta. Si esteu registrats, ho podreu veure, també, a El meu compte.

Política de privacitat

En compliment al que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Jazz to Jazz, SL informa als usuaris que les dades facilitades a través de la pàgina web jazztojazz.com passaran a formar part d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, la titularitat i responsabilitat del qual correspon a Jazz to Jazz, SL, sent la finalitat del tractament dels mateixos el poder atendre i gestionar les diferents sol · licituds, consultes i resolució de dubtes dels usuaris, així com poder realitzar estudis estadístics que ens ajudin a millorar el funcionament de la pàgina web i a informar-lo puntualment.

Aquesta informació és tractada amb la màxima confidencialitat, les dades estan allotjades en un servidor segur. Les seves dades no seran comunicades en cap cas a terceres persones o empreses. El fitxer en el qual s’inclouran les seves dades compleix amb totes les exigències d’índole tècnic i organitzatiu que preveu la LOPD i el Reial decret 994/1999 d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de Mesures de Seguretat, per tal de garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant la seva alteració, pèrdua, així com el tractament o accés no autoritzat.

Així mateix, amb relació a les dades recaptades en la forma prevista en aquesta Política de Privacitat, s’informa als usuaris que poden exercir tots els drets reconeguts en la llei, en particular, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació de dades i oposició enviant un correu electrònic a admin@jazztojazz.com.

La seva adreça de correu electrònic s’utilitzarà únicament per donar resposta a les seves consultes i transaccions realitzades a través dels formularis existents en la web, així com per informar-lo de les novetats.