Lua Amarela, el darrer àlbum de Rita Payés

Ja fa gairebé dos anys del premi Enderrock que reconeixia, per votació popular, el Joan Chamorro presenta Rita Payés com la millor proposta de jazz del moment. I aquest segón treball no fa més que revalidar-ho, al mateix temps que mostra com ha anat evolucionant.

Rita Payés és màgia, dolçor, sensibilitat, caràcter; és un torrent d’energia, és talent en continu desenvolupament. Amb els seus 16 anys, no ha fet més que començar a explicar-nos coses meravelloses.

–Joan Chamorro

El dia 30 d’octubre Joan Chamorro Reunion & Rita Payés presentaven, en concert, el disc Lua Amarela, el segón treball de la joveníssima cantant i trombonista de la Sant Andreu Jazz Band.

6pag-4-5-lua-amarela

Aquest nou CD, produït per Jazz to Jazz, té com a protagonista principal la veu i el trombó de la Rita Payés, que va deixar encantat el públic a l’Apolo de Barcelona, durant el Festival Connexions.

Rita Payés va alternant estàndards del jazz amb bossanoves, sambes, algún fado portugués i la preciosa Cançó de bres per a una princesa negra (cançó catalana, d’Antoni Rodríguez Sabanés).

Tot això acompanyada pel Joan Chamorro Quintet, i amb Enrique Oliver (saxo tenor), Elisabeth Roma (guitarra) i Jaume Llombart (guitarra) com a músics invitats.

Com sempre, podeu triar si preferiu tenir l’àlbum Lua Amarela en CD o en format digital de la màxima qualitat.